Vi kan hjælpe med videoer indenfor

Reklamevideo

Vi kan både udvikle storyboard samt optage og redigere videoen. Vi tilbyder også enkelte af delene, hvis du kun ønsker, storyboard, optagelser eller redigering.

Stemningsvideo

Dette bliver oftest brugt til steder som restauranter, musikhuse osv. Men vi tilbyder også disse vidoeer til fester, bryllupper med mere.

Timelapse

Dette er oftest en udvikling over en længere periode der filmes og speedes op. Det kan være en vej, restaurant, butik mm.

Supportvideo

Det er oftest videoer hvor man gennemgår funktioner eller andet, som kunderne kan bruge, fremfor at kontakte kundeservice.

Produktpræsentation

Dette kan bruges til at vise prototyper eller det endelige produkt for kunden. Det viser oftest mere detaljeret hvad produktet kan.

Storyboard, video eller redigering

Vi kan tilbyde både at udforme et storyboard for dig, filme optagelserne eller redigere det endelige produkt for jer.

Mere end blot én video

4K kvalitet

Vi tilbyder din video op til 4k kvalitet. Med en så høj kvalitet, sikrer du dig de bedste øjeblikke, i HD på alle skærmstørrelser.

Storyboard

Før en videoproduktion, udvikler vi altid i samarbejde med kunden, et storyboard. Dette gør vi og kunden allerede på forhånd, har en fornemmelse af resultatet.

Mobirise

Redigering

Redigeringen er en af de vigtigste ting. Her for vi alle de gode klip, til at blive til den færdige historie, vi vil vise med videoen.

Unlimited Sites

Vi benytter noget af det bedste og nyeste udstyr, til at fange de rigtige øjeblikke og ideer til virkelighed. Vi benytter Lumix GH5S.

Identitet og brand

Satellite Agency

Hos Satellite Agency ønskede de en hjemmeside og logo, som kunne udstråle deres brand og identiet. Rasmus Pedersen, som er ejer og direktør, valgte derfor at tag et møde med os.

Kontakt os

Ring til os

+45 30 11 36 60

Send en mail

sb@CreateAttention.dk

Hjemmeside

www.CreateAttention.dk

Kom forbi

Østre Stationsvej 33, 2. sal · 5000 Odense C

Skal vi tage et møde? 

______________________________________

Nævnt i medierne

Kontakt os

Ring til os
+45 30 11 36 60

Send en mail
sb@CreateAttention.dk

Kom forbi
Østre Stationsvej 33, 2. sal
5000 Odense C

Udvalgte cases

Cafe Axel
#FalafelMate
Satellite Agency
Krofætters
Åberg Copenhagen
Treat

Vores sociale medier